icon facebook inst.png icon youtube
Новини
Календар подій

370122151 291270769053188 5482993039440523672 n

Архів національної пам'яті запрошує у п'ятницю, 9 квітня, о 14:00 долучитися до онлайн-обговорення двотомного дослідження Олександра Пагірі «Карпатська Україна в документах Другої Чехо-Словацької Республіки».

Книга містить майже півтисячі невідомих досі урядових, політичних, військових і дипломатичних документів Другої Чехо-Словацької Республіки про історію Карпатської України. Серед тем, про які говоритимуть експерти, серед яких - директор Архіву національної пам'яті Ігор Кулик: дослідження історії Карпатської України за допомогою архівних документів, особливості функціонування чеських архівних установ, відмінності у роботі архівів Чехії та України.

У заході, який модеруватиме співробітник УІНП, історик Віталій Бака, також візьмуть участь Олександр Пагіря (автор двотомного дослідження про Карпатську Україну, кандидат історичних наук) та Антон Дробович (голова Українського інституту національної пам`яті).

Онлайн-трансляція відбудеться на сторінках організаторів: Український інститут національної пам'яті та Архів національної пам'яті .

Детальніше з інформацією про подію можна ознайомитися тут: https://fb.me/e/Kl1upudx

Наші партнери