icon facebook inst.png icon youtube
Новини
Календар подій
Четвер, 19 серпня, у Києві Українським інститутом національної пам'яті було презентовано на Подолі фотовиставку "Виведення радянських військ з Чехословаччини". Подія приурочена до 30-річниці виведення підрозділів Центральної групи військ Радянської армії з Чехословаччини.
 
19082021
У четвер, 19 серпня, у Києві Українським інститутом національної пам'яті було презентовано на Подолі фотовиставку "Виведення радянських військ з Чехословаччини". Подія приурочена до 30-річниці виведення підрозділів Центральної групи військ Радянської армії з Чехословаччини.
На виставці можна побачити чорно-білі світлини чеської фотографині Дани Кіндрової, яка зафіксувала цей історичний момент.
Експозиція стала результатом співпраці Інституту з Посольством Чеської Республіки в України, Чеським центром в Києві та за партнерства з Національним меморіальним музеєм Революції гідності.
Участь у відритті взяли Надзвичайний та Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула, Надзвичайний та Повноважний посол Словацької Республіки Марек Шафін, голова Українського інституту національної пам`яті Антон Дробович та директор Архіву національної пам'яті Ігор Кулик.
Триватиме виставка до жовтня 2021 року.
Світлини: УІНП та ЧЕСНО.Київ.

Наші партнери