icon facebook inst.png icon youtube
Новини
Календар подій

Спершу у вівторок, 13 грудня, о 13:00, на площі перед приміщенням Хмельницької ОДА директор Архіву національної пам‘яті Ігор Кулик презентував виставку «Комунізм = Рашизм», представлену раніше на Михайлівській площі в Києві та у ряді обласних центрів. У відкритті виставки також взяли участь голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій та Катерина Бурдуваліс – директриса Державного архіву Хмельницької області.


13122022 1 

Після відкриття виставки у будівлі Обласної військової адміністрації відбулися громадські обговорення за модеруванням Катерини Бурдуваліс. Під час зустрічі Ігор Кулик провів майстер-клас із пошуку репресованих родичів – розуміння, як предки постражлали від комуністично-тоталітарного режиму наразі є особливо актуальним під час війни росії проти України.

Співорганізаторами події стали: Державний архів Хмельницької області https://dahmo.gov.ua/, Хмельницька ОВА та Хмельницька обласна рада.

Команда ГДА УІНП дякує керівництву Хмельницької області та колегам за участь у заході. А усіх охочих запрошуємо найближчі півтора тижні переглянути виставку за адресою:  м. Хмельницький, Майдан Незалежності.

 

Наші партнери